Hoppa till huvudinnehåll

VibroSense Dynamics presenterar på Stockholm Corporate Finance 12e Life Science-seminarium

2020-03-04

VibroSense Dynamics deltar på Stockholm Corporate Finance 12e Life Science Seminarium på Berns den 12 mars 2020, kl. 11.15 då VD Hans Wallin presenterar den senaste utvecklingen och framtiden för bolaget.

Stockholm Corporate Finance arrangerar kapitalmarknadsdagen för tolfte året i rad och erbjuder investerare, analytiker och media att träffa företag i Life Science & Healthcare branschen.

Presentationen streamas live och kan ses direkt genom att klicka på länken https://financialhearings.com/event/12254

 

Kontakt
Hans Wallin, VD VibroSense Dynamics AB,
Tel: +46 40 88 026
E-post: info@vibrosense.com

www.vibrosense.com

 

Om VibroSense Dynamics AB (publ)
VibroSense Dynamics AB (publ) utvecklar och säljer medicintekniska produkter och tjänster för diagnostikstöd vid nervskador i händer och fötter. Metoden går ut på att mäta och kvantifiera förmågan att känna vibrationer vid flera frekvenser. Bolagets kunder är diabetesmottagningar, företagshälsovård, sjukhus, vårdcentraler och forskare.

Vår vision är att bolagets produkter ska vara ett standardinstrument vid alla neurologiska under-sökningar för att upptäcka tidiga tecken på förändringar i känseln så att patienter och deras vårdgivare kan sätta in förebyggande åtgärder som förhindrar, reducerar eller fördröjer uppkomsten av nervskador i händer och fötter.